Tečaj tarota malo drugače

Izobraževanje

Tarot “kot knjiga modrosti in zemljevid zavesti”

O tečaju

Seminar je zastavljen na način, ki je dostopen vsakemu posamezniku, ne glede na to ali ste se že kdaj srečali s katero od teh ved ali ne. Morda je tarot le tisto, kar vas neizmerno privlači? Na posameznih mesečnih seminarjih pogledamo, kako pomemben je vaš rojstni datum in zakaj, potem pa praktično uporabo tarota skozi celoten seminar, skušali na svojih primerih začutiti in ga razumeti do te mere, da boste vse znanje, ki ga boste pridobili, lahko uporabili kot svoj zunanji pripomoček na poti raziskovanja svoje poti po kateri hodi vaša duša.

Komplet kart za tarot na psihološki način razkriva različne vizualne slike psihičnih stanj, tako kot se psihološki in duhovnni podatki razkrijejo v sanjah in kontemplativnih stanjih, tako tarot deluje kot zunanje ogledalo zunanjih izkušenj in psihičnih stanj.

Tarot je vizualni zemljevid in simbolični sistem, ki ponuja vpogled v poslovne zadeve, osebne spodbude in duhovni razvoj vsakogar. Kot zemljevid zavesti predstavlja delček popolne izkušnje življenja, združujoč “praktično vsakdanji svet” z duhovno rastjo in razvojem osebnosti. Tarot pravzaprav odseva možnost, ki jo ima vsak posameznik: videti življenje kot proces “hoje po mistični poti v praktičnih čevljih”. In to je tudi moj moto...biti praktična na naši skupni poti.

Izobraževanje

Vsebina tečaja

Sam tečaj poteka v manjši skupini do 15 ljudi, ker želim, da je tečaj praktično-izkustvene narave, to pa pomeni, da bo vsak posameznik delal na sebi. Poudarek je na tem, kako se sploh lotiti dela s tarotom oz. kako ga razumeti. Pogledamo povezavo z numerologijo ter obdelamo osnovo numerologije, osnove astrologije, povezavo barv, alkimije, psihologije in mitologije. Poudarek je na arhetipih in primerjalnem simbolizmu ter interpretaciji Jungovske psihodinamike.

Zelo zanimivo je, ko pogledamo tudi numerološki izračun Življenjskega simbola, ki ga dobimo iz vašega rojstnega datuma in simboliko energije, ki jo arhetip predstavlja za vas ter Letni cikel rasti, ki predstavlja tisto, kar vas v tekočem letu podpira oz. izziva. Vse to vam bo zagotovo prišlo prav pri razumevanju partnerskih odnosov, predvsem pa samega sebe, v smislu razumevanja svojih potencialov in darov duše.

Moj namen ni predavati suhoparno teorijo – zato so odlične knjige – ampak način, kako se sploh lotiti tarota v praksi in predvsem razumevanje tarota.

Pogoji udeležbe

Prosim vas, da pozorno preberete napotke za seminarje v MyChi centru:
• S pisno prijavo vsi udeleženci soglašajo, da na seminarjih sodelujejo na lastno odgovornost. Namen seminarjev je posredovanje znanja in dobro počutje vseh udeležencev. Kot organizatorji ne prevzemamo odgovornosti za morebitno posredno ali neposredno škodo, ki bi jo lahko povzročile informacije vključene v seminarjih.
• Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarjev ob premajhnem številu prijavljenih. Udeleženci bodo o tem pisno ali telefonsko obveščeni.
• Do odpovedi seminarjev lahko pride tudi zaradi bolezni predavatelja. V tem primeru bomo ponudili skupini nadomestni termin. Drugih zahtev do organizatorja udeleženci nimajo.
• Gradivo, ki ga udeleženci seminarjev dobijo v uporabo, je avtorsko zaščiteno. Udeleženci se zavezujejo, da bodo v celoti upoštevali avtorske pravice.
• Za vse morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani.

Izobraževanje

Na tečaju dobite tudi skrajšane povzetke v pisni obliki, na koncu tečaja pa seveda prejmete potrdilo, Diplomo.

Dodatne informacije:
Shana Flogie
041 410 176
shana@mychi.si

Preberite še:

Tarot in arhetipi

Predstavitev velike arkane

Predstavitev male arkane