Kontakt

Pošljite nam sporočilo

 

Kontakt

KAKO DO NAS:

Nahajamo se na mirni lokaciji v Ljubljani, Vižmarje, kjer imamo velik zeleni park in paviljon. Smo v stavbi OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA ŠIŠKA – OOPZ, Pipanova pot 30.

Pred stavbo je veliko parkirišče, kjer lahko parkirate brezplačno.

• Mestni prevoz – AVTOBUS

Do nas lahko pridete z avtobusno linijo LPP številka 1,8,15, smer Gameljne - Brod.

Izstopite na postajališču Na klancu. Do nas imate cca 10 min hoje. Ko izstopite na Tacenski cesti, greste mimo gostilne Metliški hram cca 20m, ko boste na križišču, boste na desni videli tablo OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA ŠIŠKA – OOPZ. Tu greste desno na Tischlerjeva ulica. Hodite po cesti naravnost do table, ponovno zavijete desno na Mizarska pot, do konca in nato levo, dokler vas cesta ne pripelje do nas.

• Če se pripeljete z AVTOM

Če se peljete iz CENTRA mesta Ljubljana po Celovški cesti v smeri Kranja, boste na levi strani videli bencinsko črpalko OMV in trgovini Merkur in Lidl. V križišču zavijete desno na Tacensko cesto. Peljete se mimo gostilne Metliški hram, ko boste na križišču, na desni videli tablo OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA ŠIŠKA – OOPZ. Tu zavijete desno na Tischlerjeva ulica, se peljete naravnost do table, kjer ponovno zavijete desno na Mizarska pot, do konca in nato levo, dokler vas cesta ne pripelje do nas.

Po avtocesti iz Primorske, Štajerske in Dolenjske strani, se peljete v smeri Kranja, skozi Šentviški predor, takoj ko se tunel konča, zavijete desno, izvoz Brod. Ko pripeljete do razcepa, greste desno, na semaforiziranemu križišču zavijete levo na Tacensko cesto, kjer boste na svoji levi videli tablo OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA ŠIŠKA – OOPZ, tu zavijete levo na Tischlerjeva ulica in peljete naravnost do table, kjer ponovno zavijete desno na Mizarska pot, do konca in nato levo, dokler vas cesta ne pripelje do nas.

Iz Gorenjske strani, avtocesta smer Ljubljana – pred Šentviškim tunelom, izvoz Brod. Ko pripeljete do razcepa, greste desno, na semaforiziranemu križišču zavijete levo na Tacensko cesto, kjer boste na svoji levi videli tablo OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA LJUBLJANA ŠIŠKA – OOPZ, tu zavijete levo na Tischlerjeva ulica in peljete naravnost do table, kjer ponovno zavijete desno na Mizarska pot, do konca in nato levo, dokler vas cesta ne pripelje do nas.

• Če se pripeljete z VLAKOM

Železniška postaja Ljubljana Vižmarje, nasproti smo mi.

 

Kontakt

 

MyChi®

Tempelj za telo dušo in duha
Pipanova pot 30
1000 Ljubljana - Vižmarje
Slovenija

 

Podatki o podjetju:

Fortunas d.o.o.
Tacenska cesta 121a, Ljubljana, Slovenija
SI56 0201 3025 3762 198
pri NLB d.d.
p.e. MYCHI
Pipanova pot 30
1000 Ljubljana - Vižmarje
Slovenija

 

Za vse informacije:

Shana Flogie: 041 410 176
e-mail: shana@mychi.si
www.mychi.si