Januar 2016

Januar 2016

Uvodnik januar 2016

Najprej voščilo... naj bo srečno, zdravo, uspešno in ljubezni polno leto 2016. Naj vam prinese Vse, kar si srčno želite in odnese vse, kar je čas, da gre. Z januarjem vstopamo v Novo leto, v leto, ko bomo delali bilanco, saj bo vladavina Puščavnika prinesla globok vpogled v trenutni svet, kot ga poznamo... ja z letošnjim letom, vstopamo v petletni cikel kolesja spremembe, ki nam bo prinesla Nov svet. Vse česar niste razrešili, boste imeli zdaj moč razRešiti, ključni prelom bo v marcu, ko se aktivira vladavina Marsa, ki je tudi vladar leta 2016. Več o tem, kaj nam prinaša leto v katerega vstopamo, pa boste izvedeli na večernem dogodku, ki bo ob tretjem valu portala 111, v petek 29.1.2016 ...

Shana Flogie: Napoved za januar 2016

Vstopamo v prvi mesec leta 2016, ta bo pod taktirko arhetipa Kolo sreče. Morda ste že ob izteku preteklega leta obČutili, da se je vse začelo bliskovito premikati. V letu 2016 bo vladavina Marsa prinesla veliko moči, ki pa se lahko v praksi pokaže kot sila, da se premaknete naprej ali pa kot kot sila, da vas pri čem ustavi na zelo surov ali celo na bolj naSilen način. Vladavina letnega cikla 2016 bo arhetip Puščavnika, ta pa bo od vas želel vpogled in doKončanje vsega kar ste začeli v letu 2014... (več o letu sledi skozi Napoved leta 2016, ki bo ekskluzivno na januarskem eventu, Manifestacija leta 2016.)

Mely: Sočutje

“Verjamem, da je na vseh ravneh družbe, naj bo to družina, pleme, narod ali mednarodna skupnost, več sočutja ključ do lepšega in boljšega sveta. Ni nam treba sprejeti kakršnekoli religije ali slediti kakršnikoli ideologiji. Potrebno je le, da razvijemo svoje dobre človeške lastnosti.”
(Dalaj Lama)

Romana Kos: Vortex ali kako živeti svoje sanjsko življenje

Začenja se Novo leto in polni smo obljub, sklepov, novih načrtov in želja, kako bomo v tem letu živeli in delovali popolnoma drugače, kako bomo končno zaživeli življenje, kakršnega si želimo in zaslužimo. A že po nekaj dneh se počasi vračamo v stare tirnice, zaprisege o tem, kako bomo začeli živeti zdravo, vsako jutro telovadili, prenehali z nezdravimi razvadami, opustili službo, v kateri nismo dovolj kreativni in si poiskali tisto, kar bomo z veseljem delali, odšli iz odnosov, ki nas onesrečujejo in nas ovirajo pri naši rasti, počasi izzvenijo. Toliko tega je, kar smo si zaželeli, a življenje teče dalje po bolj ali manj poznanih tirnicah in ne spremeni se nič. Sprašujemo se, kje smo zgrešili, kaj smo v svoji manifestaciji »naredili narobe«, da želenega še vedno ni niti na vidiku, kaj šele, da bi se kaj od tega uresničilo. Prehitro obupamo, zamahnemo z roko in se podajamo iz dneva v dan tako, kot smo pač vajeni.

Peter Veselič: Izstopimo iz programov

Od zibelke do groba se sprehodimo s trdnim prepričanjem, da smo na naši življenjski poti zavestno delovali in se odločali po svojih najboljših močeh. No, seveda so naše odločitve morale temeljiti tudi na družbeno sprejemljivi ravni. Družba je pač takšna kakršna je, zakon močnejšega, tekmovalnost, potreba po samo-pomembnosti itd.
'To je normalen svet', so nam dejali in to smo tudi verjeli oz. še vedno verjamemo. Kdo bi sploh pomislil, da bi mogoče lahko živeli tudi v harmoniji kot jo pozna narava in živalski svet, z redkimi izjemami ...

Veliki dogodek: Manifestacija leta 2016

Vabljeni na tradicionalni dogodek ob začetku leta
Manifestacija leta 2016
Shana z glasbenimi gosti večera... ki ostanejo presenečenje...
Kristalna palača, BTC City, Ljubljana
v petek, 29. januarja 2016 ob 18h