Popolna ljubimka

Popolna ljubimka

Kdaj: 26.11.2019 | 18.00h - 21.00h
Ime dogodka: Popolna ljubimka
Kje: MyChi tempelj - Ljubljana

Spolnost je igra, je izmenjavanje energije in je nevidna nit, ki povezuje partnerja, ter ju zapre v njun svet, kamor nima dostopa nihče drug.

Spolnost je nagon, je želja, ki je podobna drugim vidikom našega življenja. Če spolna energija ne kroži, če je ne dajemo in ne prejemamo, se v telesu kopiči napetost, ki se izrazi v obliki žalosti, stresa in motenj.

Spolnost je najvišja oblika kreacije dveh bitij, mi pa se o njej najmanj radi pogovarjamo, še vedno je tabu tema in marsikdo še zardi, ko pogovor nanese na spolnost.

Spolno dejaven človek ima več energije in jo lažje predaja tudi drugim.

Vsako telo je sposobno dajati in prejemati užitek, ne glede na obliko.

Pomembno je tudi, kakšen pogled na spolnost smo prejeli v našem otroštvu.

Popolna ljubimka

Prav tako pa nam spolnost nepravilno prikažejo mediji. Veliko žensk se počuti ponižanih ob gledanju erotičnih prizorov, saj je nemalokrat ženska v prizorih v podrejenem položaju in vsebine so morda celo nasilno prikazane. A temu ni tako oziroma mi lahko naredimo drugače.

Naše spolno življenje je zapletena mreža nagonov in domišljije in je izrednega pomena tako za naše partnersko življenje kot pogled in delovanje v drugih segmentih življenja. Fantazijsko življenje je najbolj kreativno, ko se osvobodimo sodb in predsodkov, zato je čas, da si osvetlimo svoje želje in fantazije.

Vedite, da niste sami v svojem svetu domišljije, veliko nas je takih in drugačnih, vi pa poiščite tisto, kar vam zagotavlja užitek, ne glede na to, kaj so vam drugi rekli in menite, da ni v skladu z družbenimi normami.

Zato drage dame.

Se nam pridružite na delavnici POPOLNA LJUBIMKA, kjer se bomo učile z drugačnimi očmi in idejami ter tehnikami, vse o nas, partnerstvu in spolnosti.

Lokacija: MyChi tempelj za telo dušo in duha, Ukmarjeva 6, vhod A III, 1000 Ljubljana – Rudnik
Obvezna predhodna prijava: odlocitve@gmail.com ali telefon 041 773 213.
Cena: enkratnega srečanja znaša 20,00 eur na srečanje.
V ceni je vključen prigrizek in pijača po izbiri, ter gradivo.

Popolna ljubimka

Na delavnicah boste izvedele:
• Kako lahko najprej prepoznamo in vzljubimo sebe
• Kateri dejavniki vplivajo na naše čustvovanje in osebnost in kako jih raziskati, ter spreminjati tiste, ki smo jih prerastli
• Tehnike zapeljevanja
• Kako se lotiti partnerstev in kaj vse je pomembno
• Kako obuditi strastno intimo in zakaj je pomembna
• Kako pri spolnosti deluje naše energetsko telo in kako zbudimo vse kar spi v nas
• Učile se bomo kako si izboljšati spolnost, kako se spopademo z oralnim zadovoljevanjem, ter kako opazovati sebe in partnerja, da gremo korak više v tem, čemer bi morali uživati
• Odpirale bomo tabu teme, ki nam jih starši niso povedali
• Biti odlična partnerica, ženska in vešča ljubimka je umetnost, ki so jo poznala že starodavna ljudstva in nimamo vsi prirojenih lastnosti, lahko pa se jih naučimo. To bo napolnilo vas, vas naučilo kako sprejeti in ljubiti sebe, da boste lahko pokazale najboljše dele sebe

Delavnice Popolna ljubimka bom vodila Sonja Mušič