Moč števil

Numerologija

Kaj je numerologija

Beseda numerologija izhaja iz besede »numerus«, kar v latinščini pomeni število. Numerologija je izkustvena veda, ki proučuje vpliv števil kot simbolov nebesnih teles na lastnosti ljudi, njihove darove, sposobnosti in izzive, ki jih imajo. S stališča simbola ima vsako število posebne lastnosti, razlaga teh simbolov pa lahko pripomore k spoznanju o tem, kaj in zakaj se vam nekaj trenutno dogaja, in kam se energija premika v prihodnosti, znotraj vas in okoli vas.

“Tudi najdaljše potovanje se začne s prvim korakom.
In kakšen bo konec, je odvisno od tega, kakšen je bil začetek... ”

Numerologija v praksi

Numerologija je orodje, ki vam lahko pomaga, da bolje spoznate sebe in ljudi, ki vas obkrožajo. Omogoča vam ustvariti lepše in bolj harmonične odnose s sabo in drugimi, s tem pa lahko živite bolj izpolnjeno življenje. Z njeno pomočjo lahko pokukate v preteklost, razumete sedanjost in načrtujete prihodnost, tako v svojem osebnem kot tudi poslovnem življenju. Vaš »numerični« zapis, »kdo ste in kam greste«, je zapisan skozi sekvence vašega rojstnega datuma, številčno kodo, ki jo ustvarja magija rojstnih števil, ki so nekakšna »baza«. Rojstni datum je namreč pot evolucijske rasti, za katero smo se odločili na duhovni stopnji.

Kvantna fizika je ugotovila, da je celotno stvarstvo v samem bistvu energija - človek je sestavljen iz celic, te so sestavljene iz molekul, te iz atomov, atomi so iz elektronov, ti pa so v bistvu energija. Vse okoli nas je energija, ki vibrira z različnimi vibracijami.

Numerologija

Tudi naše misli, naša dejanja imajo svojo vibracijo, energijo in moč. Vsak zvok vibrira s svojo vibracijo. S tem, ko izgovarjamo črke ali besede, ustvarjamo energijsko valovanje. Različna valovanja imajo različno delovanje oz. učinek. Tudi naše ime in priimek imata svojo vibracijo, ki je lahko dobra ali slaba. To pomeni, da nas vibracija lahko podpira ali pa ne, kar pomeni, da energije (npr. imena) niso kompatibilne z našo izvorno frekvenco (rojstno), ki jo nosimo v sebi, kot svoj potencial.

Naše ime (tudi priimek) je zelo močna vibracija. Je vibracija, pod katero nas poznajo vsi okoli nas. Ta vibracija zelo močno vpliva na naše življenje. Ljudje, ki nas poznajo pod to vibracijo, nezavedno kreirajo naše življenje. Če ima naše ime pozitivno vibracijo, nam vsi, ki nas poznajo, prinašajo pozitivne učinke, če pa je vibracija imena negativna in nas ne podpira, se neharmonija z okoljem lahko samo povečuje.

“Krivda, dragi Brutus, ni v naših zvezdah, ampak je v nas samih.
In kakšen bo konec, je odvisno od tega, kakšen je bil začetek... ”

(Shakespeare v 'Julij Cezar', 1:2)

Ogromno ljudi je po narejeni numerološki analizi dobilo čisto drugačen vpogled na svoje življenje. Ugotovite lahko, zakaj se vam vsi načrti pokvarijo, zakaj nimate sreče v ljubezni, zakaj imate vedno izgubo itd. Numerologija vam lahko pomaga doseči cilj in je odlično orodje na poti vašega zavedanja sebe in odnosov.

“Enako privlači enako”

Pomislite, kako se je ali bi se lahko s spremembo imena, priimka ali vašega življenjskega partnerja spremenilo vaše življenje? Samo poglejte malo v svojo preteklost, vsaj ženske navadno, kako se je spremenilo vaše življenje, ko ste spremenile svoj priimek ali svoje ime? Ali kako je bilo, ko ste se preselili na drugo lokacijo in ste bili pod vplivom druge vibracije hišne številke doma ali poslovnega prostora. Števila vas lahko v svoji vibraciji podpirajo, da izrazite svoje potenciale, lahko pa dosežejo ravno nasprotni učinek in vas ovirajo.

Numerologija

Numerologija je orodje, ki je pomoč pri interpretaciji vibracije, ki je zapisana v vašem imenu, priimku, rojstnem datumu, hišni številki, imenu podjetja, registrski številki avtomobila, številka osebne izkaznice ali potnega lista itd. Pokaže vam preprosto samo pot po kateri se lahko izognete nepotrebnim nesoglasjem. Živeti v soglasju s svojimi števili pomeni delovati skladno s sabo, na isti valovni dolžini.

Kontakt:
Shana Flogie
041 410 176
shana@mychi.si

Preberite še:

Numerologija skozi zgodovino

Kateri sistem, Kaldejski ali Pitagorejski?