Shana Flogie

Shana Flogie

Shana Flogie je svoje življenje posvetila celostnemu pristopu v načinu razumevanja ljudi in širše družbe. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji; tehnikami celostnega zdravljenja, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Svoj razvoj osebnostne rasti je začela povezovati v neko smiselno celoto preko izobraževanja v duhovni smeri, tako doma kot v tujini.

Njen moto je hoditi “po duhovni poti v praktičnih čevljih”.

Shana Flogie

Deluje v Ljubljani, kjer vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Pri delu uporablja različne metode in znanje psihološke astrologije, transakcijske analize in drugih tehnik (numerologija, kristaloterapija, uravnovešanje elektromagnetnega polja – aure...) Njena posebnost je poznavanje posameznikovega osebnega notranjega življenskega bioritma, ki je pravzaprav »energetski podpis« vsakega posameznika. Ukvarja se z izdelavo celostnih psiholoških profilov tako za posameznike, podjetja in odnose vseh vrst.

Njen pristop... je celosten, kar pomeni, da osebe obravnava celostno na vseh nivojih; čustveno-mentalnem, duhovnem in fizičnem.

Z razlago osebnega profila vsakemu posamezniku pomaga razumeti njegovo edinstvenost, kot kaj je tisto, ki je zanj pomembno in posebno. »Osebni podpis« vsakega posameznika je rojstni datum, ki odkriva kakšen je »osebnostni energetski zapis«, ki ga predstavlja posameznikov arhetip. Ti namreč odkrivajo globlje dimenzije posameznikovega življenjskega potenciala, darove in izzive, ki ga spremljajo na poti individualnega osebnostnega in duhovnega razvoja skozi življenje.

Prav na to temo Shana trenutno končuje knjigo, Koda življenja – Življenski arhetipi, skozi katere lahko spoznate svoje naravne potenciale in svoj naravni osebni bioritem. Knjiga je zasnovana, na način, da jo bo lahko vsak posameznik lahko uporabil kot priročnik, brez kakršega koli predznanja o arhetripih. Arhetip simbolično pooseblja karakteristike in posameznikov potencial, ki razlaga osebni bioritem slehernega človeka. Prav poznavanje rojstnega življenjskega »scenarija«, pa vam lahko v nadaljevanju razjasni marsikatero vprašanje in tegobo, s katero se srečujete skozi odnose vseh vrst na Poti do sebe. Knjiga bo izšla kmalu.

V februarju 2014 je izzšel, tudi njen prvenec knjiga Oraklej odGovori. V tej knjigi je zbranih 108 sporočil, ki jih je Shana zapisala na način skozi tekst, ki se bere več nivojsko. Prav vsak dobi odgovor na postavljeno vprašanje, ki ga zastavi Oraklju. Število sporočil, ki so nekakšne mantre, je 108, to pa je sveto število, več o svetosti tega števila boste lahko prebrali v sporočilih Oraklja, kaj vam razkrivajo...

Shana je izdala tudi svoje zgoščenke za sproščanje in revitalizacijo telesa na vseh nivojih. CD Vzemi svojo moč nazaj, je vodena meditacija za rezanje vezi (energetske odvezave od ljudi, stvari in prostorov), namenjena je za čiščenje in vzpostavljanje ravnovesja čaker. Deluje na nivoju eteričnega eneregetskega telesa, ki je naša matrica in »inprint« vsega kar mislimo, čutimo, kar se v nadaljevanju zrealizira na našem fizičnem nivoju.

Shana Flogie

MyChi®, tempelj za telo dušo in duha... je sveti prostor, kjer vsak izmed vas najde nekaj zase

Sama narava dela in prav tako osebni razvoj je Shano pripeljal do različnih mojstrov in učiteljev predvsem v tujini, od katerih se je Shana učila in si pridobila znanje, ki ga sedaj uporablja pri svojem delu.

Na svoji poti se je srečala z različnimi tehnikami in pristopi, ki so samo »orodja«, kot sama pravi, kako priti do globjih dimenzij psihe in notranjih nezavednih vsebin, ki jih vsak posameznik nosi v svoji notranjosti. Ta so ključ celostnega zdravljenja oz. ravnovesja na vseh nivojih vašega bivanja; tako na čustveno-mentalnem, duhovnem in na fizičnem nivoju, ki je pravzaprav zadnja faza - realizacija vsega kar mi smo.

Je aktivatorka za aktivacije DNK, gre aktiviranje »uspavanih« potencialov, ki jih posameznik nosi na latentni virtualni vijačnici DNK, kjer je izvorni zapis naloge, ki jo ima posameznikova duša. Tehniko, je razvila Vianna Stibal, Shana pa si je pri Oughten House Foundation iz Kalifornije v ZDA pridobila tudi certifikat. Njeno zanimanje za kabalo, je "prizemljila" Avigail Mor iz Izraela, ki jo je v času težke osebne transformacije popeljala do razumevanja novih dimenzij življenja. Opravila je šolanje in pridobila diplomo na The First Israeli College for Refuat Teadrim H.A.E.M. Integrive – Medicin, Metaphysics Healing in nato uspešno nadaljevala študij kart ter arhetipske simbolike in si tam preko Evropske zbornice za umetnost in nemedicinske poklice C.E.A.P.S. iz Torina pridobila spričevalo, Atestato di predizione Camera Europea delle Arti e delle Professioni Sanitarie non mediche C.E.A.P.S.

Pri Doreen Virtue Ph.D., diplomirano psihoterapevtko, psihologinjo, metazdravilko in poznavalko angelov iz Kalifornije, ZDA, pri kateri je v Kaliforniji uspešno opravila šolanje in si pridobila certifikat in naziv ATP Angel Therapy Practitioner™, v Avstraliji, Sydneyu, pa je svoje znanje poglobila in si pridobila AAI Advanced Angel Intuitive ™. Svoje znanje terapije z vodniki in mojstri – angelske terapije izpopolnjevala pri Doreen Virtue Ph.D., s katero je tudi sodelovala in asistirala na njenih seminarjih v tujini. Znanje o kristaloterapiji in vzpostavljanju ravnovesja s pomočjo frekvence – kristalov in poldragih kamnov, si je pri Judith Lukomski pridobila naziv in certifikat Crystal EnergistTM Level 1.

Shankari, tudi poznavalka kristalov, oblikovalka talismanov in alkimistka iz Balija, pri njej je Shana pridobila cetifikat in znanje »Modrega ognjenega rituala«, ki je prvi korak v zavestni zahtevi po vrnitvi svoje osebne magije. Postopek rituala Modrega ognja pomaga, da se naravnamo na novo močno elektromagnetno povezavo z mrežo zemlje, ki ustvarja: povečan mentalni fokus, močnejše, bolj zdravo telo, uravnovešeno emocionalno telo, pomaga pri spominjanju prejšnjih življenj, globoko zdravljenje na nivoju duše. Z uporabo rituala Modrega ognja je moč narediti prvi korak k aktiviranju polnega svetlobnega telesa v pripravi na vnebovzetje.

Shana Flogie

Vse druge tehnike uravnovešanja elektro-magnetnega polja (EMF), vloga in pomen dihanja pri razstruplanju čustveno-mentalnega telesa, moč in pomen pozitivne naravnanosti misli in ko-kreiranja, vpliv barve na naša življenja in zdravljenje z oljnimi esencami Aura-Some, barvne terapije je Shana pridobivala preko različnih šolanj ter seminarjev, tako doma kot v tujini.

Naziv "Heart & Soul Healing™" (Zdravljenje Srca & Duše™) je pridobila od Kena Paga, iz ZDA. Ken je čista svetlobna vibracija Melchizedekovega reda, Belega bratstva in Mesijanskega redu, kjer potekajo čiščenja, uravnavanja (zdravljenja) na povsem miren, harmoničen način. Prav bistvo njegovega dela je Shano popolnoma prevzel, kajti to kar Ken uči, uči in živi tudi sama... vrniti posamezniku stik z višjim jazom oziroma z višjimi nivoji, da jih živi Tukaj in Sedaj. To stanje Ken imenuje INscension, in pomeni obratno od vnebovzetja – pomeni da naše višje nivoje prizemljimo in da živimo Nebesa na Zemlji.

To znanje je bilo podlaga za kasnejša preučevanja kabale, tarota in arhetipov, katere uporablja pri svojem delu, vse to, pa je močno podpiral študij Psihološke astrologije in študij Transakcijske analize (TA) pri dr. Zoranu Milivojeviću. Na tem osnovno tudi temelji celotno njeno delo. Gre za poseben poudarek namenjen povezovanju tradicionalne astrologije s sodobno psihologijo (C.G. Jung), astronomijo, transakcijsko analizo, filozofijo, mitologijo in alkimijo. Sam pristop astrološke interpretacije je obarvan s svojo sorodno vedo, arhetipsko psihologijo. Skozi študij psihološke astrologije in transakcijske analize, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje.

Shanina velika ljubezen so tudi potovanja, tako občasno popelje tudi kakšno posebno skupino na močne energetske točke, ki so po svetu. Duhovna popotovanja so namenjena povezovanju s sabo in svojo lastno sveto esenco. Čarobno popotovanje v srčno čakro sveta v Anglijo, na mesto kjer se srečata Marijina in Mihaelova linija... Glastonbury, Stonehenge in Avebury... Bali in točke petih elementov, pot oČiščenja, Egipt in transformacija in v sodelovanju z dr.Semirjem Osmanagićem vodi tudi skupine v Bosno, na Bosansko piramido Sonca. Sama verjame, da je svet veliko bolj drugačen, kot so nam ga predstavili, zato se tudi sama strinja kar pravi dr. Semir Osmanagić:

Shana Flogie

»Podoba preteklosti, kot so nam jo predstavljali izobraževalni sistemi in mediji, se za vedno ruši. Osnovni postulati tega sveta so napačni: življenje na Zemlji ni nastalo po naključju, človek ni nastal skozi proces evolucije, napredne kulture niso stare zgolj 7000 let, razvoj človeške civilizacije ni evolutiven. Z generacijami znanstvenikov in učiteljev, ki so nas izkrivljeno učili, bosta odšla tudi njihovo neznanje in zaprtost. Učbenikov zgodovine ne bomo dopolnjevali in jih popravljali. Treba jih bo napisati na novo. Nova arheološka odkritja s konca 20. in začetka 21. stoletja popolnoma spreminjajo naše dojemanje začetkov naprednih človeških kultur. Toda, če se spremeni začetek, potem se mora spremeniti tudi vse, kar je nato sledilo.«

Po vrnitvi, leta 2009, iz nekajmesečnega bivanja v Australiji, kjer se je izobraževala, predavala in vodila različne seminarje na temo celostnega zdravljenja, uravnovešanja energetskin teles in bi-polarne terapije, zdravega načina prehranjevanja in razstrupljanja je ustanovila nov program... Šolo za ženske Younique. Šola je nastala iz potrebe časa v katerem živimo, saj so v večini ženske izgubile svoj izvorni namen. Namen je prePoznati... kaj je njihova vloga in moč, ki pa se prebuja skozi arhetipske Boginje. Younique, je koncept, kjer notranjo duhovno lepoto povdarimo z izbranim stilom, ki doda piko na »i« zunanjemu izgledu. Tu poskrbimo za celovito osebnost prav vsake posamezne ženske.

“Ko se spreminja naša vsebina, se spreminja z nami naš stil in način življenja.”

Program šolanja je zastavljen na način, da na blag in postopen način poskrbi za notranjost ženske, saj v vsaki posameznici preko duhovnih vsebin obudi zavedanje njenih notrajih potencialov, ki jih posameznica ima. S tem ko ozavešča in spoznava svoje naravne darove, s tem prepoznava vlogo, ki jo ima v odnosu. Ko pa se notranje prebujenje začne in se s tem preobrazba konča, ženska postane »nova«, vstopi v svojo moč.

V letu 2012 je nastal program šole Vrata Nove zavesti, ki je zasnovan na novejših študijah in praktični uporabi »duhovnosti« na praktičen način, v smislu, kako tudi vse te vsebine živeti v vsakodnevnem življenju. Na šolanju se ne učite tehnik... orodij imate že dovolj. Učili se boste prakse, kako delovati v sistemu, ki trenutno razpada in kako se umestiti v sistem, v času postavljanja Novega. To seveda zajema tudi, postavljanje sebe na Novo. Program je zastavljen in narejen na podlagi Shaninih dolgoletnih izkušenj in znanja na način, kako priti v stik s sabo, s svojo resnično Esenco Duha. Tu odpade staro (znanje, čustvovanje, prepričanja, razum...), s tem pa se začnete zaVestno vklapljati v energijo Nove dobe, nove prihodnosti. Vaš Nov način odzivanja in dojemanja, vam bosta tako omogočila, da boste začeli dopuščati, da je lahko vse drugače... tudi zgodovina, kot jo poznate doSedaj.

Trenutno se Shana posveča družini in pripravlja nove projekte. Še vedno pa lahko spremljate njeno delovanje skozi različna pisanja in svetovanja.

Shana pravi: “Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.”

Delam predana Svetlobi, z Ljubeznijo in iz Srca
Shana

Kontakt:
Shana Flogie
041 410 176
shana@mychi.si