Razmislek

Sporočilo dneva

Sporočilo ob koncu tedna... »Ne odločajte se. Čas je za razmislek. Opazujte. Pred vami je obdobje, ko boste čutili, kaj v Re-alnem življenju pomeni dvigniti se v Duhovno, sprejeti in ljubiti svojo fizično Resničnost. Zdaj se boste srečali z Izzivi, kako dobro ste se Sprejeli in kako dobro ste se očistili vseh Prepričanj, Strahov in Dvomov. Višja kot je stopnja Zavesti, večje so zdaj na vaši poti Lekcije in Preizkušnje. Vse, kar je zdaj pomembno, je biti popolnoma Prisoten v vsakem Trenutku.

Prenehajte Poskušati, pa se boste morda zavedali, da ste že tam. Zdaj so v vas privrele tudi neke zmedene misli v zvezi s pomembno odločitvijo, te vam povzročajo Negotovost in notranji NeMir. Dobili ste ali boste neko ponudbo ali povabilo in resnično bodite Pozorni, kajti lahko vam spremeni tok življenja in vas popelje v popolnoma nove vode. Morda boste celo čutili, da gre za neke vrste »usodo«.

Lahko se tudi Počutite, kot da ne veste, kam naj se obrnete in kako naprej, kajti prihajajoči dnevi bodo v duhu Razmišljanja, kajti pred vami je mesec bilance. Prelistali boste knjigo, ki se ji reče »vaše Življenje« in iz nje vzeli in dali stran vse, kar ni več ustrezno in vam ne omogoča Razvoja, Rasti in Napredka. NaUčite se novega. In če se vam zdi, da je zdaj pred vami Odločitev, kot da ne morete izbrati med tistim, kar bi res Radi počeli, in tistim, kar Mislite, da morate storiti ... vstopite v Srce. Začutite. Videli boste.

Rožnata očala bodo padla, a slika še ne bo prava. Vaša osnovna dolžnost je spoštovati to, kar v resnici čutite v Srcu ... Sčasoma vas bodo Razumeli tudi drugi ... Če ne bodo oni, vas bodo drugi, tisti, ki prihajajo na Novo. V srcu tega trenutnega Izziva leži globoko vpeti čut Dolžnosti do drugih. Ali se bojite, da bi ponovno koga razočarali ali ranili, morda celo izgubili, če bi izbrali to, kar Ljubite in si resnično vi sami želite?

V tem Trenutku je najbolje, da naredite nekaj korakov nazaj in si vzamete čas za Odmik in Razmislek o vsej stvari. O sebi. Ne pritiskajte preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj. Dajte si čas. Vzemite si prostor.«

Se beremo, ker se Vidimo. Lep vikend vsem...
Iz srca,