Resnica

Sporočilo dneva

Sporočilo ob koncu tedna... »Ne pustite se zmesti... poglejte v ozadje! Vse zvijače zunanjega sveta skrivajo le resnico, ki je v tem trenutku ne želite videti. Vedno vam govorim resnico: le vi je nočete slišati. Vedno sem vam pokazala, kdo res sem: le vi me nočete videti. Dobili ste nič koliko namigov ... a odločili ste se spregledati njihovo prisotnost. Ljudi se lahko potegne v dejanja, ko razkrijejo svoje sence, zato vas, nas, zdaj obtožujejo. Bili ste le njihov učitelj. Smo v fazi iluzije: predvsem je situacija iluzija.

Poglejte pod površino, snemite videnemu masko in se odločite prepoznati resnico o okoliščinah, ki jih najdete v srcu, v sebi. In zdaj? Se zdaj zavedate, kako pomembna je... Moč. Izbira. Svoboda. Dotik. Objem. Zdaj je čas, da pogledate s svojimi notranjimi očmi, tako boste našli resnico. Tako boste prepoznali tega nepridiprava, goljufa, capina in neumneža, ki si s šarmom pridobi vstop v vaš svet in vas potem razočara na spektakularen način. Lord dvora, političen, očarljiv, pameten, kraljevski in... na mnogo načinov, slepar. A resnica je: vedno ste vedeli, da je bilo v tej situaciji ali tej obljubi nekaj varljivega, ker je tako odkrit, ko pravi... ves čas sem vam govoril. Ko manipulira in vara je... čudno, odkrit o tem. A njegov skoraj neustavljiv čar... On je umetnost in svetlikajoče se laži, ki vas uročijo, potem pa nas pustijo brez vsega.

Pa vendar vas nikoli ne pusti praznih rok, saj ostane nauk, ki vam ga nikoli več ni treba doživeti, če ga razumete. In ni treba zdaj kriviti zunanji svet pod pretvezo: saj je le fantazija, ki jo vsi iščete, je iluzorna narava vaših poželenj. Pa vendar... Verjetno je, da ste se prepričevali, da se bo spremenil, da se bodo vzorci stopili in da vse, kar je bilo v preteklosti slabo, nima zveze z vami. Če še vedno verjamete besedam, ki so v nasprotju z obnašanjem in verjamete, čeprav vas je že razočaral, morate spoznati, da sami sebe tiščite v emocionalno in poslovno nevarnost. Poglejte pod površino: naj vas ne zavede izgled.«

Naredite si lep konec tedna in ostanite v visoki vibraciji.

Se beremo. Iz srca,