Sporočilo ob koncu tedna…

Odločitve, ki jih boste sprejeli v tem času, vas bodo popeljale v povsem nove smeri, v neznano, pa vendar v vznemerljivo prihodnost.

Zdaj sedite na križišču poti, kjer se vsaka odločitev, vsak korak lahko izkaže ključnega pomena za vašo prihodnost. In, četudi vas spremljajo dvomi, strahovi in negotovost, se zavedajte, da imate v sebi moč, modrost in notranje vodstvo, ki vas bodo vodili skozi to potovanje. Zato pustite stran stare omejitve, prepričanja in dvome ter se odpravite na pot neomejenih možnosti, na pot, ki vas bo popeljala do vašega polnega potenciala.

To je čas, ko lahko odkrijete svoje prave talente, svoje pravo poslanstvo, svoj pravi namen v življenju.

Odločitve, vam prinašajo na eni stran ločitve od starega, po drugi pa vam prinašajo priložnosti in odpirajo vrata drugam. To je čas, ko se lahko prepustite toku življenja, ko se lahko odprete novim izkušnjam, novim dogodivščinam, novim spoznanjem. In, čeprav bi na tej poti srečali ovire, preizkušnje in izzive, naj vas ne odvrnejo od vaše poti. Zavedajte se, da so te ovire le priložnost za rast, za učenje, za preobrazbo. Vsak izziv, ki vas čaka na tej poti, je priložnost, da se okrepite, da se dvignete še višje, da dosežete nove višine in se odprete za nove priložnosti. Zaupajte vase, zaupajte v svojo intuicijo, zaupajte v potek življenja. In tako boste odkrili, da vas bodo vaše odločitve popeljale v povsem nove smeri, v smeri, ki vas bo pripeljala do vaše polne resničnosti, do vaše polne izpolnitve, do vašega poPolnega potenciala. Tako boste lahko z zaupanjem in veseljem stopili na novo pot, ki vas bo vodila do vašega pravega jaza, do vaše prave sreče, do vašega pravega življenja, do Biti. Zavedajte se tudi, da je vesolje na vaši strani, da vas podpira in vam prinaša neomejene možnosti. A hkrati vas izziva, da najdete pravo ravnovesje med vašimi sanjami in realnostjo. To je čas, ko se lahko prepustite toku življenja, pa vendar hkrati ostanete povezani s svojimi koreninami, s svojim temeljem, s svojo resničnostjo.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

23

Sporočilo ob koncu tedna…

34

Sporočilo ob koncu tedna…

8

Shana Flogie: Napoved za oktober 2024

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9