Poletni seminar – Prebujenje Zdravitelja v nas: Kironska Rana, partnerski odnosi in družinska Travma

44,00  z DDV

Predstavitev

Poletni praktično izkustveni seminar 2024 – julij, avgust 

(3 urni spletni seminar)

Prebujenje Zdravitelja v nas: Kironska Rana, partnerski odnosi in družinska Travma 

Tema poletne dinamike 2024 je zdravljenje RANE
 

V posnetku spletnega seminarja boste našli planetarno poletno dinamiko za 2024. 

V lanskem letu vas je tak način poletnega druženja navdušil, saj vam omogoča, da lahko poleg poslušanja napovedi delate svoje stvari; pospravljate, kuhate, vozite, kaj pišete, počivate ali pa boste ležali na plaži, bili v naravi in uživali na zasluženih počitnicah. Tudi, če boste poletje preživeli na svojem domačem vrtu ali terasi, ob kakšni osvežilni pijači ali ledeni kavi, bo tudi to odlično, pomembno je le, da boste v miru in sami s seboj.

Tudi letos boste v spletnem seminarju našli smernice poletne dinamike leta 2024 s planetarnega vidika, kot tudi uporabno podporo za pomoč pri delu na svoji rani, ki jo pooseblja Kiron.

Poletje bo tako priložnost za preobrazbo, ozdravljenje in novo rojstvo.

Od poletnega Solsticija, 21. junija, ob otvoritvi Rafaelovih vrat, je na Zemlji namreč poMoč kozmičnih energij zdravljenja, ki nam lahko tokrat pomagajo osvetliti in poZdraviti rane. Čas je kot nalašč zato, da naredite korak z zavestnemu zdravljenju, še prej pa, da sprejmete odgovornost v življenju, se odločite in naredite potrebne spremembe. 

V prihajajočih nekaj mesecih bomo doživeli, vsak na svoj način, globoko soočenje s Kironsko rano, ki bo prineslo intenzivne izkušnje in priložnosti za rast. Prav rana je neke vrsta iniciacija, da pridete v stik s svojim zdraviteljem v sebi, ko rano najprej ozavestite, nato še ozdravite. Ne bo lahko, saj bo bolelo na odnosih. 

Skupaj se bomo podali na potovanje skozi bolečino in izgube vseh vrst, s katerimi se bomo soočili. Te bolečine pa so pravzaprav vrata do našega notranjega zdravitelja, ki čakajo, da jih odklenemo.

Zdravljenje Srca

Osrednja tema našega poletnega druženja bo naša RANA, ki jo pooseblja Kiron, aktiviral pa jo je aprilski Sončev mrk. 

Že nekaj časa najverjetneje čutite močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij v svojem življenju. Nekatera boste želeli poglobiti, saj bodo kazala potencial za rast in izpolnitev. Tista razmerja, ki ste jih prerasli, pa boSte lahko prekinili, ker ne služijo več vašemu razvoju in sreči.

Tako boste v tem poletju boste postavljali temelje skozi močne življenjske spremembe v odnosih.

Zdaj boste jasno spoznali, kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite ter kaj je tisto, česar ne potrebujete in si ne želite. Za začetek boste morali biti iskreni do sebe. Tudi leto Pravice je, leto Resnice, torej zdaj bodo lahko dejanja dovolj zgovorna, da se izkaže, kdo v resnici ste. Iskrenost do samega sebe je prvi korak k jasnosti in ravnovesju, ki ju potrebujete za sprejemanje pravih odločitev. Ja, čas za ločitve od starega bo, na vseh področjih in ravneh v življenju. 

Zdaj vas bi lahko odločitve, ki jih delate iz ega, stale celo življenje, saj boste skrenili na stran poti svoje usode in boSte tam v objemu Teme, izpolnili njen namen. Šele jesenski čas vam ponuja priložnost, da se povežete s svojo notranjo Resnico in ustvarite življenje, ki je v skladu z vašimi najglobljimi željami, danostjo, ki jo imate ter potrebami. Delajte na sebi in izberite pot, ki jo čutite v svojem srcu.

Čas bo za razkritja. 

Tudi sami boste lahko razkrinkani, saj se bodo pokazale vse vaše namere in poteze, ki jih delate. Največji izziv bo zdaj ego, no ta vas lahko proti koncu leta obesi, če zdaj ne boste iskreni, v prvi vrsti do sebe. Čas bo tudi, da se odločite, kje v odnosih boste sedeli, pa ne samo naslednji mesec, ampak v življenju nasploh! 

Če se bomo v tem poletju julija odločali, nas v avgustu čakajo zelo konkretne spremembe! 

Tok življenja se bo povsem spremenil, kar pomeni, da vas Kočija, ki je arhetip meseca avgusta, odpelje od odločitev k akciji, ki bodo povsem spremenile tok vašega življenja! Seveda pa… rana s katero se soočate, vas bo spravila na kolena in to vse zato, da ozdravite in končno odpustite vzorce transgeneracijske prtljage. 

Osrednja tema poletnega seminarja je Kironska RANA

V ospredju tega poletja bo Kironska rana, simbol globoke, transgeneracijske družinske travme, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Prav ta rana je tista, ki nas bo pripeljala do preboja in notranjega zdravljenja. Zavedati se moramo, da proces ne bo lahek – spremljala ga bo bolečina v odnosih, težke odločitve in neizogibne spremembe.

Prav v ta namen, sem za vas pripravila Video spletni seminar, ki zajema zelo podrobno napoved, kaj nam prinaša poletje 2024, v kateri bom zajela vso planetarno dinamiko poletnih mesecev. Izvedeli boste vse pomembne datume, o retrogradnih prehodih Neptuna, Plutona, Merkurja…, o aktivaciji kraljevskih zvezd kot sta Sirius in Regulus, o dneh brezčasja in otvoritvi Levjega portala, da boste lahko maksimalno izkoristili ta čas za svoje zdravljenje.

V drugem delu video vsebine pa vas čaka praktičen del vaj za ozaveščanje in delo na svoji rani. Skozi konkretne vaje in razlago vam bom približala, osvetlila skozi arhetip Kirona, vašo rano, kaj vas uči ter kako jo preseči na način, da jo pozdravite. 

Čas za Razkritja

Seminar bo osvetlil tudi pomembnost razkritij, saj je le s popolno iskrenostjo mogoče začeti pravo zdravljenje. Skupaj bomo raziskovali globine naših ran, se učili prepoznavati vzorce in iskali načine, kako jih preoblikovati v izvor moči in modrosti.

In, kot pravi Rumi: »Rana je mesto, kjer Svetloba vstopi vate.«

Vsebina seminarja:

  • Poletna planetarna dinamika
  • Vzhajajoči Sirius in dnevi brezčasja
  • Aktivirajte svoje polne potenciale ob Levjem portalu
  • Poletna retrogradnost planetov (Jupiter, Uran, Pluton, Neptun, Saturn) in njihov pomen
  • Pomen karmične, anaretične, 29. stopinje
  • Kiron – Rana, partnerski odnosi in družinska Travma
  • O rani in arhetipskem Kironu
  • Kje imate svojo rano in kako delati z njo – glede na postavitev Kirona v vaši rojstni karti
  • v praksi pogledamo pomen Kirona čez hiše in znamenja in kaj pomeni za vas
  • Katero področje v vašem življenju se zdaj zdravi?
  • Pot do Zdravitelja v sebi – kaj je trenutna tema v vašem življenju
  • Praktične vaje za delo na svoji rani – ranjeni zdravitelj
  • Retrogradni Saturn pravi: »Življenje bo izstavilo račun«
  • Retrogradni Neptun vam bo snel rožnata očala
  • Retrogradni Pluton bo še zadnjič v tem poletju hodil po robu in vas vrgel iz obstoječega sistema, ki ga imate v življenju
  • In kaj prinaša Kironska rana vam in kako jo ozdraviti?
  • Praktične vaje vam bodo po korakih pokazale pot, ki vam bo osmislila vso težo, ki jo čutite in omogočile, da svojo rano presežete in jo oZdravite

 

Veselim se vašega prihoda in skupnega potovanja k celjenju naših globokih ran.

Zakupite dostop do seminarja, ki si ga pogledate v svojem tempu čez poletje. 

Dostop ni časovno omejen. 

Iz srca, Shana

44,00  z DDV

44,00  z DDV