Sporočilo ob koncu tedna…

35

V času, ko se pred tabo razprostirajo poti, ne pozabi na svetlobo, ki gori v tvojem Srcu. Vsaka odločitev, ki jo sprejmeš, je korak proti jutru, polnemu novih Priložnosti.

Ne boj se neznanega, saj je prav tam, v objemu skrivnosti, kjer se rojevajo najlepše zgodbe.

Ko se znajdeš na razpotju in se zdi, da te dvomi obdajajo kot sence, se spomni, da imaš v sebi Moč, ki presega vse ovire. V tvoji duši je pesem, ki hrepeni po tem, da jo zaslišimo. Ta melodija tvojih sanj in strasti te bo vodila naprej, tudi ko se zdi, da je pot pretežka. Vsak korak, ki ga narediš, je ples z usodo. Tudi če kdaj spotakneš, se zavedaj, da je vsak padec priložnost za novo rast. Iz napak se učimo, iz izzivov rastemo.

Naj te ne skrbi, če ne vidiš celotne poti pred sabo.

Zaupaj svojim instinktom in verjemi v svoje sanje, kajti v tvojem srcu je kompas, ki te vodi proti svetlim ciljem. Sledi svoji notranji Luči in naj te vodi skozi temne sobane neVidnega. Verjemi vase, saj si ti arhitekt svoje usode. V tvoji krvi teče moč prednikov, ki so premagovali nemogoče in ustvarjali čudovito prihodnost. Tudi ti imaš to moč. Naj te neustrašno srce vodi naprej, naj tvoje odločitve izžarevajo pogum in zaupanje. Ne pozabi, da so največji dosežki pogosto rojeni iz največjih tveganj. Tako kot ptica zaupa vetru, da jo bo nosil, tako zaupaj tudi ti življenju, da te bo vodilo tja, kjer moraš biti. Vzemi ta trenutek, globoko vdihni, in se zavedaj, da si pripravljen. Pred tabo je neizmerno nebo možnosti. Leti visoko in nikoli ne prenehaj sanjati, pa vendar vedi, da si na razpotju življenja in zdaj je trenutek, ki šteje. Naj te ne obremenjujejo sence preteklosti ali strahovi prihodnosti.

Vsaka odločitev, ki jo sprejmeš danes, je plod tvojih izbir preteklosti in je seme za tvojo prihodnost.

Ne obžaluj ničesar, tudi če se ti zdi, da razpada tvoj svet. Včasih se morajo stari vzorci podreti, da lahko ustvarimo prostor za nekaj novega in čudovitega. Živi s strastjo, ljubi z vsem srcem in nikoli ne prenehaj verjeti v čudeže, ki jih prinaša vsak nov dan.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

23

Sporočilo ob koncu tedna…

34

Sporočilo ob koncu tedna…

8

Shana Flogie: Napoved za oktober 2024

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9